x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe NUNTĂ REGALĂ: Ceai şi dulciuri servite în stilul nunţii prinţului Harry cu Meghan într-un autobuz special

NUNTĂ REGALĂ: Ceai şi dulciuri servite în stilul nunţii prinţului Harry cu Meghan într-un autobuz special

18 Mai 2018   •   17:28
NUNTĂ REGALĂ: Ceai şi dulciuri servite în stilul nunţii prinţului Harry cu Meghan într-un autobuz special

Ceaiul servit într-un autobuz special, în cadrul iniţiativei "Royal Tea Bus Tour", este însoţit de dulciuri şi pateuri inspirate din bucătăria britanică şi cea americană, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

La Londra s-a respirat săptămâna aceasta aerul nunţii regale aproape pe toate străzile. Nunta de sâmbătă a prinţului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle, suscită multă pasiune în rândul cetăţenilor britanici încă de la logodna celor doi tineri, iar pe măsură ce se apropie evenimentul nerăbdarea creşte.

Unul din detaliile care a atras atenţia zilele acestea în capitala britanică este prezenţa unui autobuz roşu din anii 1970, care se plimbă pe străzile Londrei, având afişată o reclamă ciudată: posibilitatea de a degusta "clasicul ceai de la ora 5", însă la orice oră din zi şi însoţit de dulciuri şi saleuri inspirate de nunta regală a anului.

Şeful de marketing de la B Bakery, autoarea iniţiativei numite "Royal Tea Bus Tour", dă asigurări că s-a inspirat din viaţa prinţului Harry şi iubitei sale Meghan. Pentru aceasta s-a realizat cu ajutorul Debrett's un meniu compus din pateuri şi dulciuri inspirate din bucătăria britanică şi cea americană.

Este vorba de un aperitiv din California natală a lui Meghan creat pe bază de avocado, raci şi mango; o tartă de lămâie şi flori de soc precum tortul de nuntă; rulouri cu sirop de arţar pentru anii petrecuţi de actriţă în Canada şi o prăjitură de ciocolată brownie

×
Subiecte în articol: nunta prinţului Harry cu Meghan