x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie a REFUZAT cererea in casatorie a iubitului ei. Ce a urmat a fost terifiant

O femeie a REFUZAT cererea in casatorie a iubitului ei. Ce a urmat a fost terifiant

02 Noi 2016   •   15:45
O femeie a REFUZAT cererea in casatorie a iubitului ei. Ce a urmat a fost terifiant

Jason Eaton a mers săptămâna trecută la iubita lui, Wendy Sabatini, acasă în Indiana, plănuind să o ceară în căsătorie. Sabatini l-a refuzat, înainte ca bărbatul să îi pună clasica întrebare.

În data de 25 octombrie, Eaton s-a dus la o secţie de poliţie din Greensburg, unde a cerut să vorbească cu un ofiţer de poliţie şi i-a spus acestuia că şi-a ucis iubita. Autorităţile au mers imediat la Sabatini acasă, pentru a verifica declaraţiile. Autorităţile l-au găsit acasă pe fiul femeii, care credea că mama lui este încă la muncă. Femeia a fost găsită într-un dormitor de la etaj, împuşcată în cap, arma de foc fiind găsită şi confiscată, confirmând astfel spusele bărbatului.

În declaraţia dată poliţiei, Jason Eaton a spus că mai devreme în acea zi a stat de vorbă cu iubita lui dormitorul respectiv şi s-a apropiat de ea cu un inel de căsătorie. Înainte să o întrebe dacă vrea să devină soţia lui, femeia a refuzat, moment în care a luat pistoul din noptieră şi s-a dus în spatele ei, ea fiind pe cealaltă parte a patului. Conform spuselor bărbatului, arma s-a descărcat, rănind-o pe Sabatini în cap. După întâmplare, acesta a părăsit locul incidentului şi s-a dus la altă femeie acasă, unde a mărturisit: „Cred că am omorât-o pe Wendy”, iar apoi au mers împreună la poliţie, potrivit indy100.com.

Autorităţile poliţieneşti din Greensburg au declarat că este demarată o anchetă în acest caz şi că orice persoană acuzată de crimă are prezumţia de nevinovăţie până când este dată sentinţa.

Citeşte şi Cum menţii viaţa sexuală activă într-o relaţie de lungă durată?

Cercetătorii au răspuns la întrebarea: “Cât sex trebuie să faci pentru a fi fericit?”

Cum îți dai seama dacă te (mai) iubește

×