x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţiştii locali nu vor mai primi banii pe norma de hrană

Poliţiştii locali nu vor mai primi banii pe norma de hrană

01 Feb 2018   •   16:42
Poliţiştii locali nu vor mai primi banii pe norma de hrană
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Poliţiştii locali brăileni nu vor mai primi, începând din această lună, banii pe norma de hrană, deoarece Primăria Brăila nu mai are resursele necesare pentru acoperirea acestor sume, potrivit unei hotărâri adoptate recent în Consiliul Local Municipal. 

"Având în vedere că acordarea normei de hrană pentru perioada februarie - decembrie 2018 ar presupune un efort financiar de aproximativ 1.915.000 lei, sumă ce nu poate fi acoperită din bugetul local, propunem ca începând cu data de 1 februarie să nu se mai acorde norma de hrană personalului Poliţiei Locale Brăila", se arată în raportul de justificare a acestei hotărâri. 

Potrivit informaţiilor furnizate joi, pentru AGERPRES, de directorul Poliţiei Locale Brăila, Georgică Tănase, instituţia pe care o conduce are, în momentul de faţă, 187 de angajaţi, agenţi activi şi personal auxiliar, norma de hrană pentru fiecare în parte situându-se în jurul valorii de 900 lei/lună. 

În ceea ce priveşte salariile de încadrare brute, aceste pornesc de la 2.545 lei, în cazul personalului cu studii medii şi ajung până la 4.086 lei, iar în cazul celor cu studii superioare, salariu brut este între 3.665 lei şi 6.803 lei, pentru cei cu vechime. AGERPRES

×
Subiecte în articol: politia locala