x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Puşi să recupereze orele de muncă, din cauza teroriştilor de la tipografie!

Puşi să recupereze orele de muncă, din cauza teroriştilor de la tipografie!

de Marina Constantinoiu    |    20 Ian 2015   •   15:33
Puşi să recupereze orele de muncă, din cauza teroriştilor de la tipografie!

Ştirea zilei vine din Franţa. Unde angajaţii unui lanţ de supermarketuri sunt puşi acum să recupereze/deconteze orele nelucrate din norma de şapte ore a zilei, în timpul operaţiunii antiteroriste de la tipografia din Dammartin-en-Goële.

Trupele speciale franceze au fost nevoite să evacueze zona, când au intervenit pentru a-i lichida pe teroriştii care se retrăseseră într-o tipografie din localitatea franceză, după ce fuseseră urmăriţi două zile de poliţie, în urma comiterii atacului sângeros de la cotidianul Charlie Hebdo.

Ei bine, conducerea supermarketului aflat în apropierea tipografiei unde s-au repliat fraţii Kouachi vrea ca salariaţii săi să recupereze orele neefectuate în ziua când poliţia i-a încolţit pe cei doi la Dammartin.

Circa 20 de salariaţi nu au fost plătiţi pentru orele de muncă nelucrate din cauza acţiunii antiteroriste a forţelor de ordine, relatează Le Parisien.

Pentru a-şi instala dispozitivul de securitate, poliţia a blocat accesul la depozitul supermarketului în dimineaţa zilei de 9 ianuarie. Cei circa 20 de salariaţi au rămas izolaţi în interiorul magazinului, până când au fost evacuaţi, la 16:30. Pentru că nu şi-au efectuat în totalitate orele de muncă, ei vor fi nevoiţi să recupereze timpul nelucrat, între o jumătate de oră şi o oră şi jumătate. Informaţia a fost confirmată de conducerea supermarketului.

În schimb, altor salariaţi care nu au putut veni la serviciu din cauza barajelor din Dammartin li s-a decontat ziua de muncă.

×