x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Teroristul norvegian, un admirator al lui Vlad Ţepeş! Criminalul a postat un video pe YouTube, cu câteva ore înainte de atacuri

Teroristul norvegian, un admirator al lui Vlad Ţepeş! Criminalul a postat un video pe YouTube, cu câteva ore înainte de atacuri

24 Iul 2011   •   09:02
Teroristul norvegian, un admirator al lui Vlad Ţepeş! Criminalul a postat un video pe YouTube, cu câteva ore înainte de atacuri

Anders Behring Breivik ar fi incarcat materialul video pentru promovarea luptei anti-islam, cu cateva ore inainte de cele doua atacuri, anunta presa din Norvegia. Cu toate acestea, politia norvegiana nu poate afirma cu certitudine ca materialul video a fost realizat de acesta.

Din cauza politicilor sale, YouTube a eliminat filmul de aproximativ 12 minute, "Knights Templar-2083" (2083 – A European Declaration of Independence), care este structurat in patru capitole: The Rise of Cultural Marxism, Islamic Colonialism, Hope and New Beginig. Ieri, insa, un alt utilizator al YouTube, thestianblogg, a reincarcat clipul.

Filmul contine critici violente impotriva islamului, marxismului, multiculturalismului. Ele descriu mai ales islamul ca fiind principala "ideologie de genocid" si se incheie cu fotografii diferite ale lui Behring Breivik, dintre care una il prezinta in pozitie de tragere cu o pusca de asalt.

De asemenea, in filmul atribuit lui Anders Behring Breivik, este prezentat si Vlad Tepes, care este considerat unul dintre cei mai importanti luptatori crestini impotriva islamizarii Europei. De asemenea, in manifestul de 1.500 de pagini care insoteste materialul video, apare un paragraf despre Vlad Tepes, care este considerat unul dintre cei mai importanti crestini impotriva islamizarii Europei: "Vlad Tepes a fost un geniu al razboiului psihologic. Ceea ce a lasat el in urma merita sa fie studiat in scolile actuale de relatii publice, stiinte politice, psihologie sociala, in scolile militare etc. Ca orice alt conducator, el a avut doi inamici: problemele interne sau tradarea si agresorii islamici din exterior care ii amenintau tara. A reusit sa isi infranga dusmanii din exterior, folosind acelasi nivel de cruzime ca orice alt conducator din vremea sa, dar a fost un adevarat maestru in a INSCENA cruzimea pentru a obtine efectul maxim. A fost cel mai mare maestru al imagologiei, sute de ani inainte ca aceasta stiinta sa fie descoperita si teoretizata".

In text sunt detaliate si planurile pentru atacuri. Barbatul scrie ca se va imbraca in haine de politist, adaugand ca va fi fenomenal, iar oamenii vor ramane uimiti. Manifestul mai descrie experimentele sale cu explozibili si primul sau test, reusit, de detonare a unei bombe, intr-o zona izolata, pe 13 iunie.

Surse din politie au declarat pentru presa norvegiana ca Breivik a marturisit ca a postat videoclipul pentru a sublinia parerile sale extremiste. Filmul a aparut si pe pagina lui Breivik de Facebook, acum inchisa. Pagina sa cita filosofi precum Machiavelli, Kant si John Stuart Mill.

Barbatul a trimis videoclipul si manifestul celor 7.000 de "prieteni patrioti" ai sai, de pe Facebook. El le-a scris cum vrea sa scape de islamismul si marxismul din Europa.

"Exista situatii in care cruzimea este necesara, iar refuzul de aplica cruzimea necesara este o tradare a oamenilor pe care vrei sa ii protejezi", scria norvegianul. (V.M.)

×