x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Toate cursele aeriene spre și dinspre Grecia anulate din cauza grevei funcționarilor din aviația civilă

Toate cursele aeriene spre și dinspre Grecia anulate din cauza grevei funcționarilor din aviația civilă

06 Apr 2016   •   14:01
Toate cursele aeriene spre și dinspre Grecia anulate din cauza grevei funcționarilor din aviația civilă
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Toate zborurile dinspre şi către aeroporturile din Grecia au fost anulate pentru data de 7 aprilie, între orele 00,01 - 24,00, ca urmare a grevei funcţionarilor din aviaţia civilă din această ţară, informează Ministerul Afacerilor Externe, într-o alertă de călătorie emisă miercuri.

"Federaţia sindicală a funcţionarilor din aviaţia civilă elenă a decis să se alăture grevei generale de 24 ore, convocate pentru ziua de joi, 7 aprilie, de către federaţia sindicatelor din sectorul public", precizează MAE.

Sursa citată menţionează, însă, că va fi în continuare asigurat tranzitul aeronavelor comerciale şi militare care traversează FIR Atena - Makedonia. De asemenea, vor fi asigurate serviciile legate de: exerciţiile militare programate, navele în situaţie de urgenţă, zborurile medicale, zborurile în care se deplasează şefi de stat şi de guvern, zborurile pentru situaţii de urgenţă, asistenţa necesară şi asigurarea funcţionării neîntrerupte a frecvenţelor de alertă, instalaţiilor de serviciu şi prevenirii incidentelor de zbor.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea site-ului instituţiei şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" cu informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: greva grecia