x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE. Băieţelul de numai 11 luni al unui jurnalist BBC, ucis în urma atacului israelian de ieri, din Fâşia Gaza (VIDEO)

TRAGEDIE. Băieţelul de numai 11 luni al unui jurnalist BBC, ucis în urma atacului israelian de ieri, din Fâşia Gaza (VIDEO)

15 Noi 2012   •   14:39
TRAGEDIE. Băieţelul de numai 11 luni al unui jurnalist BBC, ucis în urma atacului israelian de ieri, din Fâşia Gaza (VIDEO)
Sursa foto: Associated Press

Fiul de numai 11 luni al lui Jihad Masharawi, jurnalist BBC, a fost ucis în urma în urma raidului aerian israelian din Fâşia Gaza, care a vizat vehiculul liderului aripii militare a mişcării islamiste Hamas, Ahmed Jabari. Potrivit Daily Mail, bebeluşul Omar a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"Ocupantul palestinian a efectuat peste 20 de raiduri aeriene în Fâşia Gaza, vizând secţii de poliţie şi baze ale serviciilor de securitate. Până acum, bilanţul este de şase morţi, printre care se numără comandantul Ahmad Jaabari", a declarat Islam Chahwan, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne din Fâşia Gaza.

Potrivit unor surse medicale, citate de BBC News, cel puţin 25 de palestinieni au fost răniţi în raidurile aeriene israeliene.

Mişcarea Hamas a confirmat că Ahmed Jabari a fost ucis în raidul aerian israelian.

Peste 110 rachete au fost lansate din Fâşia Gaza spre Israel după atacul care a vizat sâmbătă un vehicul militar israelian. Aripa militară a Hamas a promis o ripostă masivă împotriva Israelului după uciderea lui Ahmad Jaabari, afirmând că "statul evreu a deschis porţile infernului".

×