x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ultimul mesaj al unei stewardese din avionul AirAsia prabusit catre iubitul ei

Ultimul mesaj al unei stewardese din avionul AirAsia prabusit catre iubitul ei

01 Ian 2015   •   14:03
Ultimul mesaj al unei stewardese din avionul AirAsia prabusit catre iubitul ei

Khairunisa Haidar avea 22 de ani si era una din insotitoarele de bord aflate in avionul companiei AirAsia. Ea se afla printre cele sapte victime ale prabusirii aeronavei, care au fost gasite de echipele de salvatori plutind pe mare.

Cu doua saptamani inainte de tragicul accident, tanara ii trimisese iubitului ei un mesaj de dragoste, scris pe un servetel de hartie: "Te iubesc de la 11.582 de metri altitudine".

Desi identitatea sa a fost confirmata de ecusonul de la uniforma, ramas intact, parintii tinerei nu au primit inca o informare oficiala despre decesul sau.
"Dumnezeu doar ne-a imprumutat-o pe fiica noastra, insa, acum, a luat-o inapoi. Daca este trupul ei cel pe care l-au gasit atunci ne dorim sa ni-l dea cat mai repede, sa il ducem acasa. A fost un copil minunat. Ajuta mereu pe toata lumea si era foarte atasata de noi. Ne suna si de patru ori pe zi ", a declarat presei tatal tinerei.

Nisa, asa cum o numeau prietenii, terminase facultatea de Drept, si, de un an de zile, isi indeplinise visul, lucrand ca insotitoare de bord pentru compania AirAsia. 



×