x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Misterul "umanoidului din Atacama" a fost elucidat

Misterul "umanoidului din Atacama" a fost elucidat

24 Apr 2013   •   14:16
Misterul "umanoidului din Atacama" a fost elucidat

Văzut de multă lume drept dovada că extratereştrii au vizitat planeta noastră, "umanoidul din Atacama", un schelet de 15 centimetri, cu un cap dispoporţionat faţă de corp, a fost supus recent unor teste complete de o echipă de medici de la Universitatea Bască din Spania.

Scheletul a fost descoperit în 2003 de Oscar Munoz, un bărbat care căuta artefacte lângă biserica părăsită La Noria, din deşertul Atacama, din Chile.

"Era un schelet bizar, nu mai mare de 15 centimetri. Era o creatură cu dinţi tari, un cap lunguieţ, cu o umflătură mare în creştet. Corpul avea o culoare închisă. Spre deosebire de oameni, acest schelet avea nouă coaste", a descris Munoz, la vremea respectivă, scheletul, care a fost cumpărat imediat de un om de afaceri.

Descoperirea a entuziasmat imediat adepţii teoriei protrivit căreia Pământul este observat şi vizitat de extratereştri, preţul scheletului crescând proporţional cu faima. În prezent, scheletul mumificat îi aparţine omului de afaceri spaniol Ramon Navia-Osorio, care este şi preşedintele unui organizaţii dedicate studierii OZN-urilor.

Medicii de la Universitatea Bască, cărora li s-a predat scheletul pentru studiu, i-au dat, însă, o veste proastă lui Ramon Navia-Osorio. Scheletul mumificat nu aparţine unui extraterestru, ci este doar un avorton care are toate trăsăturile normale ale unui unui făt în acest stadiu al dezvoltării.

"Corpul are toate trăsăturile normale ale unui făt, de la cap, la trunchi, la membre. Putem spune fără îndoială că este un făt uman mumificat cât se poate de normal", au spus medicii, adăugând că fătul era de sex masculin. 

×
Subiecte în articol: umanoidul din atacama extraterestru ozn