x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român a fost atacat de un conaţional în Germania

Un român a fost atacat de un conaţional în Germania

24 Oct 2016   •   18:03
Un român a fost atacat de un conaţional în Germania
Sursa foto: http://www.ziarulromanesc.de/

Un român, care-şi făcea veacul sub un pod din Germania, a fost bătut de un conaţional. Mai mulți trecători au fost martori, lunea trecută, la un incident neplăcut din districtul Maxvorstadt al orașului München (landul Bavaria). Aceştia au observat cum un bărbat bate cu brutalitate un om al străzii sub podul Hackerbrücke.

Potrivit platformei muenchen.tv, în momentul în care oamenii i-au sărit în ajutor bărbatului, atacatorul a luat-o la fugă. Victima, un român în vârstă de 55 de ani, a fost transportată la spital cu leziuni provocate în zona feței și gâtului, de un obiect ascuțit. Acel loc este frecventat de mai mulți oameni ai străzii, dar atunci nu a fost nimeni prin zonă. 

Românul a fost tratat la timp şi se află în afara oricărui pericol acum. Acesta a declarat că îl cunoaște pe autorul atacului, din România, de mai mulți ani, dar cei doi s-au întâlnit întâmplător la gara centrală din Germania. Odată ajunși la podul unde urmau să doarmă, bărbatul și-a dorit să se răzbune pentru un alt incident care s-a petrecut în România și a sărit la bătaie. Investigațiile care sunt în curs de desfășurare vor stabili cu exactitate circumstanțele prin care s-a ajuns la tentativă de omor, potrivit ziarulromanesc.de.

Autoritățile apelează acum la ajutorul cetățenilor care ar putea ajuta la prinderea acestuia sau a eventualilor martori la scenele petrecute sub pod. Cei care dețin informații relevante în acest sens sunt rugați să ia legătura cu oricare secție de poliție din München.

Citeşte şi Noua clădire a agenției de informații germane BND din centrul Berlinului a fost evacuată

×