x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Metodă incredibil de simplă prin care două persoane au încercat o fraudă de aproape 200 de milioane de dolari

VIDEO. Metodă incredibil de simplă prin care două persoane au încercat o fraudă de aproape 200 de milioane de dolari

30 Sep 2014   •   17:35
VIDEO. Metodă incredibil de simplă prin care două persoane au încercat o fraudă de aproape 200 de milioane de dolari
Sursa foto: VIDEO. Metoda incredibilă prin care două persoane au încercat o fraudă de aproape 200 de milioane de dolari

Autoritățile americane au anunţat că au în custodie o femeie care a încercat şi aproape a reuşit, să fraudeze statul cu aproape o sută de milioane de dolari. Vărul femeii a aplicat şi el metoda, pentru aceeaşi sumă.

Cei doi au depus declarații false de impozit pe venit, apoi au cerut statului o rambursare de 99 de milioane de dolari pentru fiecare. Incredibil e că cererile celor doi au fost aprobate, cecurile fiind emise şi ridicate de cei doi. Femeia s-a dus imediat să-l încaseze, în timp ce bărbatul a preferat să mai aştepte şi este dat dispărut în acest moment. Evident, femeia a fost prinsă la ghişeu şi transportată în arestul poliţiei din Georgia. Potrivit anchetatorilor, cazul are şi tentă umoristică, pentru că niciun ghişeu al statului nu eliberează o astfel de sumă, iar femeia a fost din cale afară de uşor de păcălit, având în vedere planul ei de fraudare a statului american.




×