x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Vreau să-mi găsesc un soţ cu mulţi bani. Ce sfaturi îmi daţi?" Răspunsul ABSOLUT GENIAL primit de la un bancher a făcut înconjurul lumii

"Vreau să-mi găsesc un soţ cu mulţi bani. Ce sfaturi îmi daţi?" Răspunsul ABSOLUT GENIAL primit de la un bancher a făcut înconjurul lumii

23 Oct 2014   •   10:04
O tânără a apelat la un forum de dating pentru a le cere bărbaţilor un sfat legat de cum îşi poate găsi un soţ cu mulţi bani.

Înante de a le cere sfatul, tânăra şi-a prezentat calităţile şi şi-a stabilit standardele financiare pe care le caută la partenerul ideal. Aceasta a vrut să afle locurile unde merg oamenii bogaţi şi modul prin care ar putea să le atragă atenţia.

"Am aproape 25 de ani, sunt foarte frumoasă, stilată şi am gusturi alese. Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care câştigă cel puţin 500.000 de dolari pe an. Aţi putea crede că sunt lacomă, dar cu un venit de un milion de dolari anual te încadreazi doar în clasa de mijloc în New York. Cel mai bogat bărbat cu care am avut o relaţie câştiga doar 250.000 de dolari pe an. Nu cred ca cer mult. Cunosc o femeie cu care fac yoga, care este căsătorită cu un bancher bogat şi trăieşte în Tribeca, însă nu este la fel de frumoasă ca mine şi nici nu este un mare geniu.  Deci ce face ea aşa special? Este cineva pe acest forum care câştigă peste 500.000 de dolari? Sunteţi cu toţii însuraţi? Voiam să vă pun o întrebare: ce ar trebui să fac să mă căsătoresc cu un bărbat atât de bogat? De altfel, mai am câteva întrebări: În ce locuri ies în oraş bărbaţii cu mulţi bani? Ce grupă de vârstă ar trebui să mă intereseze? De ce majoritatea nevestelor de bogaţi nu arată foarte bine? Am cunoscut câteva fete care nici nu arătau bine, nici nu erau interesante şi m-am întrebat cum au reuşit să pună mâna pe un bărbat cu bani. Cum decide un bărbat cu cine să se însoare?", scrie aceasta pe forumul snopes.com.

Fata a primit un răspuns chiar din partea directorului general al bancii J.P Morgan, însă, cel mai probabil, nu era ceea ce s-ar fi aşteptat să auda:

 "Dragă domnişoară drăguţă,

Ţi-am citit postarea cu mare interes şi o să-ţi răspund ca un investitor profesionist care câştigă peste 500.000 de dolari anual.

Din punctul de vedere al unui om de afaceri, ar fi o decizie proastă să te iau de nevastă. Răspunsul e foarte simplu: tu oferi frumuseţe în schimbul banilor. Cu toate acestea, există aici o mare problemă. Frumuseţea ta e trecătoare, dar banii mei nu. Probabilitatea ca venitul meu să crească în timp este chiar foarte mare, însă tu nu te vei face mai frumoasă pe măsură ce trec anii. Economic vorbind, eu sunt un bun care se apreciază, tu unul care se depreciază, iar dacă frumuseţea este singurul tău atu, atunci valoarea ta peste zece ani va fi aproape zero.

Oricine câştigă atât de mulţi bani nu e prost. Poate o să avem o relaţie cu tine, dar nu ne-am însura niciodată cu o fată ca tine. Te sfătuiesc să renunţi la căutare sau, mai bine, să găseşti o cale prin care să câştigi tu însăţi atât de mulţi bani. Aşa nu ai mai fi nevoită să găseşti un fraier cu bani. Sper că ţi-am fost de ajutor".

×
Subiecte în articol: bancheri sfaturi