x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Inspecţia Judiciară face verificări prealabile în legătură cu declaraţiile lui Lazăr şi Kovesi pe OUG 13/2017

Inspecţia Judiciară face verificări prealabile în legătură cu declaraţiile lui Lazăr şi Kovesi pe OUG 13/2017

03 Mar 2017   •   12:43
Inspecţia Judiciară face verificări prealabile în legătură cu declaraţiile lui Lazăr şi Kovesi pe OUG 13/2017

Inspecţia Judiciară efectuează, în urma unei sesizări, verificări prealabile în legătură cu declaraţiile procurorului general al României, Augustin Lazăr, şi ale şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, pe marginea OUG 13/2017, au confirmat vineri oficiali ai IJ, relatează Agerpres.

"Confirmăm primirea sesizării jurnalistului Răzvan Savaliuc în legătură cu procurorul general, Augustin Lazăr, şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Lucrarea a fost înregistrată şi urmează să fie efectuate verificări prealabile pentru a se stabili dacă sunt indicii cu privire la săvârşirea vreunei abateri disciplinare", a declarat, vineri, purtătorul de cuvântul al IJ, Alin Alexandru. 

Inspecţia Judiciară a primit o sesizare de la jurnalistul Răzvan Savaliuc în care sunt prezentate toate declaraţiile celor doi pe marginea OUG 13/2017 şi în care se invocă obligaţia de rezervă a magistraţilor.

×