x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii l-au depistat însă

A accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii l-au depistat însă

28 Apr 2017   •   15:49
A accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii l-au depistat însă

Doi şoferi au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti după ce unul a accidentat mortal o femeie şi a fugit, iar celălalt a rănit un pieton şi a părăsit locul faptei, au informat vineri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj. 

''Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de 'ucidere din culpă', 'conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat, fără drept de circulaţie în România' şi 'părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie'. În 27 aprilie a.c., (...) poliţiştii (...) au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe raza oraşului Huedin, urmat de decesul unei persoane', se arată într-o informare transmisă de IPJ Cluj. 

Potrivit sursei menţionate, din cercetările efectuate a reieşit că şoferul, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, în oraşul Huedin, a surprins şi accidentat o femeie de 75 ani, care încerca să traverseze strada prin loc nepermis. După impact, victima a rămas pe capota maşinii şi, ulterior, a fost proiectată în afara părţii carosabile. 

Conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, a fost prins ulterior şi, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o alcoolemie de 0.18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că autovehiculul era înmatriculat în alt stat, fără drept de circulaţie în România. 

Poliţiştii clujeni au depistat şi un bărbat, de 48 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, adaugă Agerpres.

'În 27.04.2017, în jurul orei 15.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca s-a prezentat victima unui accident rutier produs. (...) Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că victima, un bărbat de 65 de ani din Cluj-Napoca, în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii Republicii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată, fiind surprins şi accidentat grav de conducătorul unui autoturism. După producerea accidentului, conducătorul auto a luat victima în autoturism transportând-o la domiciliul acesteia şi plecând fără să anunţe organele de poliţie', potrivit IPJ Cluj.

×
Subiecte în articol: accident deces accident mortal