x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE: Alertă falsă cu bombă în fața Spitalului Județean Vaslui

UPDATE: Alertă falsă cu bombă în fața Spitalului Județean Vaslui

22 Mai 2017   •   17:56
UPDATE: Alertă falsă cu bombă în fața Spitalului Județean Vaslui

UPDATE: Persoana care a uitat un bagaj în staţia de autobuz din apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, colet considerat suspect şi care iniţial a pus autorităţile în alertă, este o femeie din comuna Stănileşti. 

'Femeia urmează să se prezinte, marţi la sediul Poliţiei Municipale Vaslui, pentru recuperarea bunurilor', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Iulian Petre. 

Bagajul a fost uitat, luni, în staţia de autobuz din faţa Spitalului Judeţean Vaslui, iar o persoană care l-a observat a sunat la numărul de urgenţă 112. 

Potrivit specialiştilor solicitaţi la faţa locului, în bagajul găsit în staţia de autobuz din faţa celei mai mari unităţi medicale din judeţ s-au găsit un laptop şi câteva jocuri pentru copii. 

După apelul la 112, în zonă au intervenit forţele speciale pentru asigurarea perimetrului şi a măsurilor de protecţie pentru pacienţi şi cadrele medicale. 

'În urma unui apel la numărul de urgenţă 112, care anunţa prezenţa în zona spitalului a unui colet suspect, am fost solicitaţi să asigurăm perimetrul respectiv. Din unitatea noastră s-a deplasat o autospecială cu cinci subofiţeri', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Marişcu. 

Circulaţia în zonă a fost oprită pe ambele sensuri, aproximativ o jumătate de oră. 

In fata Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui a fost descoperit o geantă suspectă, in interiorul caruia se crede ca ar fi o bomba. Aceasta a fost găsită chiar in statia de autobuz din apropierea unitatii medicale, scrie bzv.ro.

La fata locului au intervenit echipaje de la Politie, Politia Locala si Jandarmerie. O echipa de genisti din cadrul SRI urmeaza sa ajunga la fata locului pentru a efectua cercetari.

În urma scanării, genistii au vazut un obiect suspect de forma paralelipipedica, pe fundul genții.

Știre în curs de actualizare.

×