x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Braşov: Copilul rănit în Poligonul Cincu, operat la Spitalul Clinic de Copii; a pierdut două degete

Braşov: Copilul rănit în Poligonul Cincu, operat la Spitalul Clinic de Copii; a pierdut două degete

24 Iun 2017   •   16:55
Braşov: Copilul rănit în Poligonul Cincu, operat la Spitalul Clinic de Copii; a pierdut două degete
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Copilul în vârstă de 15 ani care s-a rănit în poligonul militar Cincu se află internat la Spitalul Clinic de Copii din Braşov, unde sâmbătă dimineaţa a fost supus unei intervenţii chirurgicale, a declarat pentru AGERPRES, prefectul Marian Rasaliu. 

"Copilul are mâna stângă afectată, de la care a pierdut două degete. A fost operat sâmbătă dimineaţa. L-am vizitat în această după-amiază, dar nu am putut discuta cu el pentru că se află la Terapie Intensivă. Este în afara pericolului, este stabilizat, dar va mai rămâne internat în spital o perioadă după cum mi-au precizat medicii. Vineri, după producerea incidentului a fost transportat mai întâi la Spitalul Municipal Făgăraş, dar aseară un echipaj SMURD l-a adus la Spitalul Clinic de Copii", a precizat Rasaliu.. 

Acesta se afla cu oile la păscut în Poligon şi după ce a găsit o capsă pirotehnică i-a dat foc, moment în care s-a produs incidentul. Se pare că a mai fost implicat într-un incident asemănător în urmă cu câţiva ani, potrivit sursei citate.

×
Subiecte în articol: cincu copil