x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caraş-Severin: Femeie accidentată de un autoturism în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din Reşiţa

Caraş-Severin: Femeie accidentată de un autoturism în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din Reşiţa

16 Oct 2017   •   13:38
Caraş-Severin: Femeie accidentată de un autoturism în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din Reşiţa

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost rănită grav, luni dimineaţa, după ce a fost acroşată de o maşină în timp ce trecea strada pe o trecere de pietoni din municipiul Reşiţa, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

"Accidentul a avut loc pe strada Făgăraşului din municipiul Reşiţa, pe o trecere de pietoni. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Reşiţa, a condus un autoturism pe strada Făgăraşului, dinspre Calea Caransebeşului spre Renk. La trecerea de pietoni din apropierea Spitalului Judeţean, marcată şi semnalizată corespunzător, bărbatul a acroşat o femeie de 35 de ani, din Reşiţa, angajată regulamentar în traversarea străzii", a precizat Cecilia Dăneţ.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×