x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulația va fi întreruptă pe podul Calafat - Vidin, între 28 și 30 martie

Circulația va fi întreruptă pe podul Calafat - Vidin, între 28 și 30 martie

26 Mar 2017   •   17:05
Circulația va fi întreruptă pe podul Calafat - Vidin, între 28 și 30 martie

Circulaţia pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă, pe 28 şi 30 martie, între orele 13,00- 14,00, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie, a informat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, prin intermediul unui comunicat.

"Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat - Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, în data de 28.03.2017 şi 30.03.2017, între orele 13.00- 14.00, circulaţia pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie", a precizat sursa respectivă. 

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu recomandă participanţilor la trafic ca, în intervalul orar specificat, să folosească celelalte puncte de frontieră din apropiere: P.T.F. Bechet - Orjahovo (pe raza jud. Dolj, la graniţa cu Bulgaria) şi P.T.F. Porţile de Fier II (pe raza jud. Mehedinţi, la graniţa cu Serbia). 

"Totodată, vă informăm că la reluarea circulaţiei pe pod, conducerea Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră bulgare în acest sens", se mai arată în comunicatul citat de Agerpres.

×
Subiecte în articol: pod circulatie intrerupta