x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Covasna: 25 de tătici sunt cu fiii lor în tabăra Clubul Tăticilor

Covasna: 25 de tătici sunt cu fiii lor în tabăra Clubul Tăticilor

11 Aug 2017   •   13:58
Covasna: 25 de tătici sunt cu fiii lor în tabăra Clubul Tăticilor

Aproape 25 de tătici vor petrece câteva zile de vacanţă împreună cu fiii lor într-o tabără organizată de Clubul bărbaţilor din judeţul Covasna, în localitatea Doboli de Sus.

Potrivit organizatorilor, tabăra se va desfăşura în perioada 11-15 august şi este dedicată exclusiv bărbaţilor, prezenţa femeilor şi a fetiţelor fiind strict interzisă pe toată durata acesteia.

Ideea acestei tabere a apărut în urmă cu trei ani, când a avut loc prima ediţie, din dorinţa unor bărbaţi de a petrece mai mult timp cu fiii lor.

"De obicei mamele petrec mai mult timp cu copiii decât taţii şi de aici a pornit această idee. Pentru băieţi e foarte important să stea în preajma tatălui, să aibă un model, iar această tabără le va oferi prilejul să devină mai apropiaţi şi să aibă amintiri foarte frumoase împreună", a declarat, pentru AGERPRES, Szász Hunor, unul dintre organizatori.
 
În tabără s-au înscris aproape 25 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 57 de ani, care vor veni cu unul sau doi fii.

Tabăra va începe vineri cu ridicarea corturilor, urmând ca în zilele următoare să desfăşoare diverse activităţi comune, cum ar fi excursii, focuri de tabără, pescuit, înot, vizitarea unei stâne, prepararea hranei.

Prima ediţie a taberei "Tată-fiu" a avut loc în 2015 la Lacul Sfânta Ana, iar cea de anul trecut, în localitatea Cernat din judeţul Covasna. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tbara taticilor