x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeia rănită grav în accidentul de pe DN 65 a murit la spital

Femeia rănită grav în accidentul de pe DN 65 a murit la spital

18 Feb 2017   •   11:24
Femeia rănită grav în accidentul de pe DN 65 a murit la spital

Femeia care a fost grav rănită în accidentul produs pe DN 65, în zona localităţii argeşene Albota, a murit sâmbătă dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Victima, în vârstă de 28 de ani, se afla la volanul autoturismului care a provocat accidentul. Ea a fost descarcerată şi resuscitată, apoi transportată la spital în stare gravă.

Sora femeii decedate, pasageră în autoturism, a fost şi ea rănită în accidentul produs vineri seară pe DN 65. De asemenea, opt pasageri aflaţi într-un microbuz au suferit leziuni mai uşoare.

"În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi un microbuz cu navetişti. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă, autoturismul pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Femeia aflată la volanul autoturismului a fost cel mai grav rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu o ambulanţă SMURD pentru resuscitare. La aceeaşi unitate medicală a fost transportată şi sora şoferiţei, pasageră în autoturism, dar şi cei opt pasageri din microbuz, singurul care nu a suferit leziuni fiind şoferul microbuzului.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, precum şi o autospecială de descarcerare.

Circulaţia a fost complet blocată timp de aproape o oră, fiind ulterior reluată pe un singur fir, alternativ, până la finalizarea cercetării la faţa locului. www.agerpres.ro

×