x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Neamț. Mamă și fiu, morți în accidentul de la Săbăoani. Mergeau să pregătească înmormântarea bunicului

Tragedie în Neamț. Mamă și fiu, morți în accidentul de la Săbăoani. Mergeau să pregătească înmormântarea bunicului

22 Noi 2019   •   16:43
Tragedie în Neamț. Mamă și fiu, morți în accidentul de la Săbăoani. Mergeau să pregătească înmormântarea bunicului
Sursa foto: © Radar Roman Oficial

Accidentul de la Săbăoani, de pe drumul european E85, s-a soldat cu decesul ambilor şoferi, dar şi a femeii de 38 de ani, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa. O mamă şi fiul ei au murit nevinovaţi, spulberaţi de un şofer care a încercat să evite o femeie de 80 de ani, care traversa neregulamentar.

Din primele cercetări reiese că un şofer de 39 de ani, din Bacău, se afla la volanul uni autoturism pe DN 2 – E 85 şi circula din direcţia Suceava - Roman, când, la intersecţia cu strada Muncii din Săbăoani, a virat stânga pentru a evita impactul cu o localnică de 80 de ani, care traversa strada printr-un loc nepermis.

În acel moment, tânărul de 39 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a spulberat un alt autoturism, în care se afla un tânăr de 18 ani, din Barticeşti - şoferul - şi mama acestuia, de 38 de ani. 

Cele trei victime au rămas încarcerate în autoturisme în urma impactului, fiind necesară intervenţia pompierilor.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Se pare că cei doi, tânăra de 38 de ani şi fiul ei, mergeau să pregătească înmormântarea tatălui femeii, care va avea loc mâine, potrivit Observator

 

×