x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Un tir încărcat cu 20 de tone de tablă s-a răsturnat în Pleşoiu; şoferiţa, transportată la spital

Olt: Un tir încărcat cu 20 de tone de tablă s-a răsturnat în Pleşoiu; şoferiţa, transportată la spital

23 Aug 2017   •   17:55
Olt: Un tir încărcat cu 20 de tone de tablă s-a răsturnat în Pleşoiu; şoferiţa, transportată la spital

O femeie în vârstă de 48 de ani, şoferiţa unui tir, a fost transportată la spital după ce autocamionul pe care îl conducea s-a răsturnat miercuri într-o curbă în comuna Pleşoiu, la distanţă de aproximativ 150 de metri de intersecţia unui drum judeţean cu DN64, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU) Olt. 

Aceştia au precizat că tirul răsturnat la Pleşoiu este încărcat cu aproximativ 20 de tone de tablă şi va fi repus pe roţi cu ajutorul unei macarale. 

Şoferiţa tirului, o femeie în vârstă de 48 de ani, din localitatea dâmboviţeană Petreşti, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Slatina de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Femeia era conştientă şi prezenta escoriaţii pe mâini în urma accidentului. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei într-o curbă. 

Accidentul a avut loc pe DJ677, la circa 150 de metri distanţă faţă de intersecţia drumului judeţean cu DN64. La intervenţie a participat şi un echipaj de pompieri, cu o autospecială multifuncţională, pentru a asigura măsurile specifice. AGERPRES

×