x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scene violente la Constanţa, cu mascaţi și romi! Conflictul a izbucnit după ce o şoferiţă a lovit cu maşina o fată de 16 ani

Scene violente la Constanţa, cu mascaţi și romi! Conflictul a izbucnit după ce o şoferiţă a lovit cu maşina o fată de 16 ani

17 Sep 2017   •   10:20
Scene violente la Constanţa, cu mascaţi și romi! Conflictul a izbucnit după ce o şoferiţă a lovit cu maşina o fată de 16 ani

A fost scandal uiaş în stradă, aseară, în Constanţa! Totul după ce o conducătoare auto a acroşat o adolescentă de 16 ani, de etnie romă, ce traversa pe trecere. Veniţi să-i ceară socoteală femeii, rudele şi prietenii tinerei au început să se bată între ei. Cu pumnii şi picioarele. Doar mascaţii chemaţi în ajutor de martori i-au calmat pe bătăuşi. Indivizii au ajuns la secţie, iar adolescenta rănită la spital! 

Fiecare loveşte cum şi unde apucă. Se împart pumni şi picioare ca într-un film de acţiune. E scandal în toată regula pe unul dintre bulevardele principale din Constanţa, printre maşini şi. privitori.

Indivizii au sărit la bătaie după ce o tânără de 16 de ani din gaşca lor a fost lovită uşor de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni. Femeia de la volan a vrut să facă loc unei ambulanţe ce era în misiune şi nu a mai fost atentă la ce se întâmplă. 

În timp ce localnicii priveau uimiţi cum cele două grupuri de rromi se bat ca în ring, mai multe echipaje de poliţie ajung în zonă. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru calmarea spiritelor.

În timp ce poliţiştii făceau ordine printre bătăuşi, tânăra lovită pe trecere primea ajutor de la medicii de pe Ambulanţă.

"Am fost solicitaţi pentru un accident rutier pe strada Soveja. S-a deplasat un echipaj SAJ şi a găsit o pacientă de sex feminin, aproximativ 16 ani, care prezenta traumatisme membre inferioare, conştientă, stabilă, transportată la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare", a declarat Claudia Tatarici, de la SAJ Constanţa. 

În timp ce victima era la spital, bătăuşii au fost duşi la Secţia de Poliţie pentru audieri. Din cauza scandalului din stradă, traficul rutier a fost aproape paralizat în zonă. Observator.tv

×