x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant! Un adolescent din Constanţa, reţinut de poliţişti pentru înşelăciune prin metoda "Accidentul"

Şocant! Un adolescent din Constanţa, reţinut de poliţişti pentru înşelăciune prin metoda "Accidentul"

07 Noi 2017   •   13:28
Şocant! Un adolescent din Constanţa, reţinut de poliţişti pentru înşelăciune prin metoda "Accidentul"

Un adolescent de 17 ani, din judeţul Constanţa, a fost reţinut de poliţiştii din Deva, fiind învinuit de înşelăciune prin metoda "Accidentul", după ce ar fi păgubit o persoană cu suma de 8.800 de lei, iar în cazul alteia ar fi încercat să o determine să-i ofere 10.000 de lei, pentru un nepot implicat într-un accident rutier. 

La momentul reţinerii, asupra suspectului au fost descoperite trei telefoane mobile şi o mare sumă de bani, respectiv 42.850 de lei şi 300 de euro, aceştia fiind ridicaţi de poliţişti pentru cercetări, a declarat marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Acţiunea poliţiştilor a avut loc luni seara, după ce un bărbat de 75 de ani, din Deva, a fost sunat acasă de o persoană care a pretins că este nepotul său. Acesta i-a spus că este implicat într-un accident de circulaţie şi că are nevoie de 10.000 de lei, însă nu a fost crezut, bărbatul anunţând incidentul poliţiştilor. 

Câteva ore mai târziu, Poliţia Deva a fost sesizată de un alt bărbat, de 69 de ani, care a relatat că, sub pretextul unui accident de circulaţie, i-a oferit unui necunoscut 8.800 de lei. 

Cercetările poliţiştilor au dus la prinderea suspectului, acesta urmând să fie prezentat marţi în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva cu propunere de arestare. 

Tânărul este anchetat pentru înşelăciune prin metoda "Accidentul", poliţiştii având indicii că minorul ar fi comis fapte de acest fel în mai multe judeţe, printre care se numără Hunedoara, Alba şi Cluj. AGERPRES

×