x close

Timiş: Primar reţinut după ce ar fi luat mită de la un om de afaceri ca să dispună plata pentru mobilierul furnizat Primăriei

0
07 Mar 2016 - 16:38
Timiş: Primar reţinut după ce ar fi luat mită de la un om de afaceri ca să dispună plata pentru mobilierul furnizat Primăriei Dan Florin Ion
  Primarul din comuna Satchinez, judeţul Timiş, a fost reţinut după ce ar fi primit bani şi bunuri de la un om de afaceri pentru a dispune plata către firma acestuia pentru mobilierul furnizat Primăriei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Timiş, procurorii au dispus, luni, reţinerea primarului din comuna Satchinez, Dan Florin Ion (PNL), pentru luare de mită.

”Dan Florin Ion, în calitate de primar al unei comune din judeţul Timiş, în perioada noiembrie 2015- februarie 2016,  a pretins şi primit de la denunţătorul L.G. mai multe foloase necuvenite, pentru sine şi pentru alţii, constând în sume de bani ( 6.000 de lei) şi bunuri, pentru ca în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, să acorde, să încheie şi să dispună plata pentru mobilierul furnizat primăriei în cauză de firma denunţătorului”, se arată în comunicat.

Cercetările continuă în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor şi stabilirii răspunderii penale.

Citeşte mai multe despre:   Dan Florin Ion

 

Ştiri din .roPUBLICITATE
  

Ştiri din .roPUBLICITATE
  
Afisari: 813