x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Constanța! Un jandarm a sfârşit sub roţile unui tir, chiar de ziua copilului său!

Tragedie la Constanța! Un jandarm a sfârşit sub roţile unui tir, chiar de ziua copilului său!

16 Noi 2017   •   08:28
Tragedie la Constanța! Un jandarm a sfârşit sub roţile unui tir, chiar de ziua copilului său!

Un jandarm din Constanţa a sfârşit sub roţile unui tir, chiar de ziua copilului său!

Bărbatul de 41 de ani a plecat de la petrecerea aniversară să-şi cumpere ţigări! Pe drum, însă, maşina pe care o conducea s-a izbit de un tir.

Jandarmul nu a mai avut nicio şansă. A murit pe loc. Din primele cercetări, şoferul tirului ar fi vinovat de producerea accidentului.

Martorii spun că şoferul tirului ar fi vrut să întoarcă. Pe linie continuă, unde practic nu avea voie să facă această manevră. Moment în care a fost lovit în plin de autoturismul care circula regulamentar, din acelaşi sens.

Anchetatorii iau în calcul şi altă variantă. E posibil ca şoferul tirului să fi oprit pe marginea drumului şi nu s-a asigurat înainte de a reveni în trafic. Atunci s-ar fi produs şi impactul violent.
Martorii tragediei au alarmat autorităţile. La faţa locului, salvatorii au găsit maşina făcută praf, iar pe tată, strivit între fiare. 

plt. maj. Daniel Coman, şef echipaj descarcerare ISU Dobrogea: Am găsit şoferul autoturismului încarcerat. S-au folosit accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare pentru extragerea victimei. 

A fost eliberat din epava autoturismului. Însă nu mai respira. 

Şoferul tirului va răspunde penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul pe care l-a ucis, Marius Nae, avea 41 de ani şi era angajat al grupării mobile de jandarmi din Constanţa. A lăsat orfani de tată doi copii.

Sursa observator.tv

×
Subiecte în articol: accident