x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un recidivist din Gorj a fost reţinut, după ce a atacat un tânăr cu cuţitul

Un recidivist din Gorj a fost reţinut, după ce a atacat un tânăr cu cuţitul

21 Mai 2018   •   15:00
Un recidivist din Gorj a fost reţinut, după ce a atacat un tânăr cu cuţitul

Un bărbat de 25 de ani, a fost reţinut, luni, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce l-a atacat, cu un cuţit, pe un tânăr de 18 ani, provocându-i acestuia leziuni în zona genunchiului şi hemitoracelui. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi, luni, prin apelul 112, de o femeie de 34 de ani, din Târgu-Jiu, despre faptul că pe strada Nicolae Titulescu din municipiu ar avea loc un conflict între mai mulţi tineri. 

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr de 25 ani, din oraşul Novaci, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui alt tânăr, de 18 ani, din comuna Licurici, folosind un corp tăietor-înţepător şi provocându-i leziuni uşoare, în zona genunchiului drept şi hemitoracelui drept anterior, în urma unui conflict spontan. Ulterior, agresorul a fugit, încercând să se sustragă, dar a fost identificat, de îndată, de poliţişti, în apropierea locului comiterii faptei. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj. 

Poliţiştii de investigaţii criminale au continuat cercetările, sens în care a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de tânărul de 25 de ani, din oraşul Novaci, recidivist, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, întrucât i-ar fi provocat victimei leziuni traumatice care necesită, de la producere, un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale, fără să-i fie pusă în primejdie viaţa, fiind, totodată, tulburată ordinea şi liniştea publică. 

Tânărul de 25 de ani va fi prezentat, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: recidivist retinut gorj