x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vrancea: Femeie salvată după ce a căzut într-o fântână adâncă de 11 metri

Vrancea: Femeie salvată după ce a căzut într-o fântână adâncă de 11 metri

07 Dec 2016   •   16:38
Vrancea: Femeie salvată după ce a căzut într-o fântână adâncă de 11 metri
Sursa foto: Foto: .jurnaldevrancea.ro

O femeie în vârstă de 57 de ani a fost salvată prin intervenţia pompierilor, a unui echipaj SMURD şi medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Focşani, după ce a căzut într-o fântână, adâncă de 11 metri, din localitatea vrânceană Sihlea. 

Victima a fost văzută în fântână, întâmplător, de o vecină, care mersese dimineaţă să scoată apă şi care a sunat la numărul de urgenţă 112. 

"Au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială şi un altul de pe o ambulanţă SMURD. Au reuşit scoaterea femeii din fântână, după o operaţiune dificilă ca urmare a adâncimii acesteia, 11 metri şi a apei îngheţate. Iniţial, victima a fost cooperantă, dar pe parcursul operaţiunii şi-a pierdut cunoşţinţa. A intervenit imediat după ce a fost scoasă din fântână echipajul unei ambulanţe a SAJ Vrancea, care a reuşit să o menţină în viaţă, dar în stare de semiconştienţă", a declarat locotenentul Paul Bîndar, purtător de cuvânt Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. 

Victima a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Focşani. 

"A fost adusă în stare de stop cardio-respirator, cu hipotermie severă. Personalul medical a luptat să o ţină în viaţă. Manevrele de resuscitare până la stabilizarea pacientei şi aducerea sa la temperatura corporală normală au reuşit. Pacienta a fost internată la Terapie Intensivă', a declarat Alina Cosma, purtător de cuvânt a SJU Focşani. AGERPRES

×