x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Actorul Nicu Constantin, în stare critică la Spitalul Militar din Capitală

Actorul Nicu Constantin, în stare critică la Spitalul Militar din Capitală

18 Mai 2009   •   00:00
Actorul Nicu Constantin, în stare critică la Spitalul Militar din Capitală
Sursa foto: Gabi Boholt/Jurnalul National

Actorul Nicu Constantin este internat în Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, el având o suferinţă pulmonară severă şi alte boli asociate, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, comandantul unităţii sanitare, general doctor Ioan Sârbu.

"Medicii fac toate eforturile pentru ameliorarea stării de sănătate a actorului. Starea lui este critică, fiind internat la Terapie Intensivă", a spus comandantul Ioan Sârbu.

Actorul a fost internat în Spitalul Clinic Militar de Urgenţă în 11 mai şi de atunci este sub strictă supraveghere medicală, fără niciun semn de ameliorare.

Nicu Constantin s-a născut în 31 iulie 1939, în Eforie Sud, judeţul Constanţa. A fost vedetă a Teatrului Satiric "Constantin Tănase" din Bucureşti între 1960 şi 2000, unde a susţinut peste 9.000 de reprezentaţii. Între 1979 şi 1982 a fost actor al Teatrului Naţional de Operetă. A participat la peste 600 de emisiuni radio şi peste 300 de emisiuni de televiziune. Şi-a povestit experienţa de viaţă în cartea autobiografică "Ochelarii miraculoşi". A fost distins cu Ordinul Cultural Clasa I şi, în 2001, a devenit Cetăţean de Onoare al oraşului Eforie.

Actorul a jucat în aproximativ 28 de filme, printre care "Împuşcături pe portativ" (1966), "Vin cicliştii" (1968), "Alo, aterizează străbunica" (1981) şi "Ministerul comediei" (1999).

 Mediafax


×
Subiecte în articol: observator