x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acuzatii - Alegeri anticipate prezidentiale

Acuzatii - Alegeri anticipate prezidentiale

de Libiu Mateescu    |    28 Ian 2007   •   00:00
Acuzatii  -  Alegeri anticipate prezidentiale

Mircea Geoana preia initiativa. Aflat la Brasov, in instruire electorala cu Organizatia PSD de Bucuresti, Mircea Geoana a lansat noi atacuri la adresa presedintelui Romaniei.

Mircea Geoana l-a acuzat pe Traian Basescu de tentativa de instaurare a dictaturii personale in Romania. Geoana a sustinut ieri ca actiunea Opozitiei, de suspendare a presedintelui, este determinata de "dorinta lui Traian Basescu de acaparare a puterii excesive", apreciind ca "in toamna vom avea alegeri anticipate prezidentiale, daca referendumul va avea rezultate pozitive, de demitere a presedintelui Traian Basescu. Suntem dincolo de treimea necesara, in legatura cu voturile din Parlament, pentru aceasta initiativa".

Contestatii. Seful PSD nu l-a menajat nici pe Emil Boc, acuzandu-l ca "este in legatura intima cu oameni acuzati de grave acte de coruptie, dar si cu mafia asfaltului din Cluj", referindu-se inclusiv la dosarul "Gazeta" si la convorbirile telefonice cu Liviu Man.

Adriean Videanu, primarul Capitalei, a fost urmatorul vizat de Geoana, fiind acuzat de tentativa de a anula bugetele primariilor de sector in folosul clientelei de partid, respectiv constructori de infrastructura in Bucuresti. "Ministerul Sanatatii este in atentia PSD", a afirmat Mircea Geoana.

×
Subiecte în articol: observator