x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucurie la Guvern - Tariceanu se intoarce

Bucurie la Guvern - Tariceanu se intoarce

de Alina Prodan    |    27 Noi 2006   •   00:00
Corespondenta din Bordeaux
Premierul Tariceanu este asteptat astazi in tara dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchiul piciorului drept, operatie realizata la Clinique du Sport de Bordeaux Merignac.

Recunoscuta ca fiind printre cele mai dotate clinici de ortopedie din lume, institutia medicala amplasata la periferia orasului Bordeaux practica si preturi pe masura: o zi de cazare la Merignac costa 2.000 de euro, desi Guvernul a incercat pe toate partile sa induca ideea ca Tariceanu a platit mult mai putin. Operatia, ce a constat in refacerea ligamentelor, a fost inregistrata, lucru obisnuit la clinica franceza, si a durat peste doua ore.

VIZITE. Tariceanu se simte foarte bine si chiar a fost vizitat sambata de doi romani stabiliti la Bordeaux. Acestia i-au adus un superb buchet de flori de care premierul nu s-a prea sinchisit insa, de vreme ce a ramas uitat la receptia clinicii. De altfel, masurile de securitate au fost foarte drastice in tot timpul sederii demnitarului roman, nimeni neavand acces in rezerva de la etajul 1 unde a fost internat Tariceanu timp de cinci zile.

×
Subiecte în articol: observator