x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Căcărezele caprelor râioase put pe covorul roşu de la DNA

Căcărezele caprelor râioase put pe covorul roşu de la DNA

de Dan Constantin    |    12 Mar 2015   •   08:42
Căcărezele caprelor râioase put pe covorul roşu de la DNA
Sursa foto: Facebook

Marele dosar intocmit  de DNA cu sprijinul asumat al SRI pentru poprirea lui Grebla a ajuns o cacareaza. Caprele delictuale si-au lasat maslinele la intrarea DNA sub semnatura unui fabricant de denunturi. Institutia inchizitiei plantata in zilele noastre de minti cuprinse nu de febra dreptatii si aplicarii legilor, ci de obiective demolatoare cade acum in ridicolul care pute.

Baschetbalista care a preluat sceptrul puterii de la un fanatic dirijat de un alcoolic aluneca in scarna unor animale altfel blajine si folositoare.  Dorind demolarea a 9 robe care ar apara o Constitutie prea stramta pentru o dictatura a terorii lui Robespierre mutate in epoca IT, la comanda generalilor cu tumori stelate crescute pe umeri de metastazele basismului, DNA l-a agatat pe mustaciosul gospodar din Gorj la rasaritul Soarelui pentru a-l servi la micul dejun televiziunilor vorace ca piranha.

Grebla era victima sigura, cea mai la indemana sa puna capac pe scandalul demisiei ordonate  de la varful SRI. Nici chiar scandalul arestarii parasutei nationale nu putea depasi ca rezonanta porcairea unui judecator al Curtii Constitutionale.

Banda celor doi a trecut si ultima frontiera, au cerut arestarea greblei. Insailarea unor rochite drept mita de la finul din tigania aurita a Gorjului, alaturate spargerii embargoului cu struti au facut din acest dosar un circ. Nimeni nu se astepta ca DNA sa recidiveze in calea ridicola pe care pornise. Pe madama o credeam mai inteligenta, capabila sa aiba un minim simt al ridicolului. S-a dovedit insa ca functioneaza programat ca  o copaie pusa pe pista de bob care se duce la vale pana o franeaza destinul.

Dar nici nu credeam ca aterizarea sa fie amortizata de covorul de cacareza al caprelor ajunse corpuri delict in dosarul fostului judecator constitutional. Caprele lui Grebla, care nu erau de fapt ale lui, au  marele merit, pe langa lapte, carne, piele, ca ne-au aratat ce urat pute la DNA si ca marile dosare politice sunt de rahat.

Deja cineva  a luat alura unei capre raioase in fruntea turmei careia ii suna clopotele.

×