x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR: A fost suplimentat numărul personalului care intervine pentru deszăpezirea aparatelor de cale

CFR: A fost suplimentat numărul personalului care intervine pentru deszăpezirea aparatelor de cale

11 Ian 2017   •   11:45
CFR: A fost suplimentat numărul personalului care intervine pentru deszăpezirea aparatelor de cale

Compania Naţională de Căi Ferate a suplimentat numărul personalului care intervine pentru deszăperirea aparatelor de cale pe tot complexul de linii care asigură intrarea şi expedierea garniturilor în şi din Gara de Nord, informează compania printr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.


"Deoarece intervenţiile pentru asigurarea fiecărui parcurs de intrare/expediere din Gara de Nord se operează individual pentru fiecare tren în parte, trenurile care trebuie să ajungă în Gara de Nord staţionează temporar în parcurs, astfel încât personalul feroviar să poată interveni pentru deszăpezirea şi curăţarea aparatelor de cale şi a liniilor. De asemenea, există dificultăţi şi în pregătirea garniturilor şi scoaterea lor la peron pentru înscrierea în circulaţie", precizează reprezentanţii companiei.

Aceştia îi îndeamnă pe călători să se informeze înainte de a pleca la drum în ceea ce priveşte orele de sosire şi plecare a garniturilor din gări.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: cfr CFR calatori