x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci case distruse in Strada Odobesti

Cinci case distruse in Strada Odobesti

20 Apr 2004   •   00:00

O garsonier` a fost complet distrus`, iar alte patru apartamente au fost grav avariate in urma unei explozii ce a avut loc ieri dimineata intr-un bloc situat in Strada Odobesti, din Sectorul 3.

„Explozia a avut loc n jurur orei 6:30, n buc`t`ria garsonierei, [i cel mai probabil cauza a fost acumularea de gaze", sus]in poli]i[tii de la Sec]ia 12. Din fericire, deflagra]ia nu s-a soldat cu victime omene[ti.

FARA FOC. Explozia nu a fost urmat` de un incendiu. Cu toate acestea, la locul evenimentului au ajuns dou` autospeciale ale pompierilor militari. De asemenea, la fa]a locului au ajuns mai multe echipaje de poli]ie [i ale serviciului de ambulan]` a municipiului Bucure[ti, precum [i reprezentan]i ai Prim`riei Sectorului 3, pentru a evalua pagubele.

„Din cauza exploziei, pere]ii desp`r]itori ai garsonierei au c`zut. Norocul proprietarului a fost c` patul in care dormea se afla in spatele unui perete de rezisten]` al imobilului. Balconul garsonierei s-a rupt, iar o bucat` de beton a c`zut peste o ma[in` parcat` in fa]a blocului, sp`rg~ndu-i parbrizul", spun pompierii.

ALTE EXPLOZII. Acumularile de gaze au facut ravagii in Capitala. In 1997, un bloc din Bdul Dacia a explodat, lasand pe drumuri 20 de familii. Scenariul s-a repetat, in 1998, in Str. Grigore Moisil, cand doi angajat i ai RomTelecom si-au pierdut viata. In 2002, un incendiu devastator a distrus un bloc din cartierul Drumul Taberei. Anul trecut, o explozie puternica a afectat grav o scara a unui bloc din Bdul Ion Mihalache. (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator