x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coloană de mașini din București spre A1, dar și la intrarea în Capitală de pe A1

Coloană de mașini din București spre A1, dar și la intrarea în Capitală de pe A1

15 Noi 2021   •   17:13
Coloană de mașini din București spre A1, dar și la intrarea în Capitală de pe A1

Se circulă în coloană din București spre A1 București-Pitești, dar și la intrarea în Capitală de pe A1, pe bulevardul Iuliu Maniu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, luni după-amiază, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de ieșire din Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, formându-se o coloană de mașini între kilometrii 13 – 19.

Pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, până la ora 19.00, se efectuează lucrări de reparații asfaltice, pe tronsonul kilometric 17+800 de metri – 19, în zona localității Ciorogârla, astfel că prima bandă este restricționată.

De asemenea, traficul se desfășoară în coloană și pe sensul de intrare în București al autostrăzii A1, pe bulevardul Iuliu Maniu.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

(sursa: Mediafax)

×