x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comunicat de presa - Grivco vrea scuze de la Berceanu si Ponta

Comunicat de presa - Grivco vrea scuze de la Berceanu si Ponta

07 Iun 2006   •   00:00

Intrucat, in ultima vreme, opinia publica a fost grosolan dezinformata prin tot felul de declaratii bazate pe informatii fragmentate si mai ales false, dar cu pronuntat caracter politicianist, GRIVCO face urmatoarele precizari.

Intrucat, in ultima vreme, opinia publica a fost grosolan dezinformata prin tot felul de declaratii bazate pe informatii fragmentate si mai ales false, dar cu pronuntat caracter politicianist, GRIVCO face urmatoarele precizari:

GRIVCO are calitatea de furnizor de energie pe piata libera concurentiala inca din anul 2000, prezenta si activitatea sa pe aceasta piata fiind in stricta conformitate cu reglementarile in vigoare.

Trebuie precizat ca piata libera este diferita de piata reglementata, care este organizata pentru consumatorii casnici si unde cantitatile de energie si preturile de achizitie si de vanzare sunt strict reglementate.

In calitate de furnizor, GRIVCO cumpara cea mai mare parte din energie din import si de la alti furnizori din tara, realizand un "cos" de energie mai ieftina, si vinde energia consumatorilor sai eligibili, altor furnizori, la export si pe pietele concurentiale organizate, respectiv piata pe ziua urmatoare - PZU - si piata de echilibrare - PE.

Asadar, GRIVCO nu cumpara energie de la producatori de stat pentru a o revinde ca atare unor furnizori de stat.

Consideram ca prestigiul firmei GRIVCO a fost grav prejudiciat prin declaratiile calomnioase ale domnilor Radu Berceanu si Victor Ponta.

In consecinta, solicitam acestor domni sa-si retraga public afirmatiile denigratoare, in caz contrar urmand sa fie actionati in justitie pentru reparatii morale si materiale. SC GRIVCO SA
Lazar Mihai - Director general
×
Subiecte în articol: observator grivco