x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crima din Giulesti - Elvetianul si-a recunoscut vina

Crima din Giulesti - Elvetianul si-a recunoscut vina

22 Iul 2006   •   00:00

Autorul triplului asasinat din cartierul Giulesti, elvetianul Pierre Francois Sgueglia, a fost adus ieri la Tribunalul Bucuresti pentru confirmarea mandatului de arestare, la o zi dupa ce a fost extradat de autoritatile sarbe. Desi initial sustinea ca este nevinovat, elvetianul si-a recunoscut ieri fapta in fata magistratilor. El va fi supus saptamana viitoare unei investigatii psihiatrice.

FILMUL EVENIMENTELOR. Marilena Pantazi (23 de ani), sotul acesteia - Valentin, de 35 de ani - si mama acestuia au fost impuscati de Sgueglia, pe care tanara il cunoscuse pe cand lucra in Elvetia. Tanara ar fi avut o aventura amoroasa cu strainul, care s-ar fi infuriat pentru ca ea a decis sa se desparta de el. La 4 decembrie 2005, intr-un acces de gelozie, elvetianul a venit inarmat in casa tinerei din cartierul Giulesti, impuscand-o atat pe ea, cat si pe sotul ei si pe mama acestuia, sub ochii fetitei de patru ani si jumatate a celor doi soti. Asasinul a fugit din tara pe la Giurgiu la cateva ore dupa crima. La scurt timp a fost prins in apropiere de Belgrad.

Cererea de extradare pe numele lui Sgueglia a fost inaintata la 8 decembrie 2005 autoritatilor sarbe, care au luat saptamana trecuta o decizie definitiva in cazul elvetianului.

ROMAN EXTRADAT
Un galatean acuzat ca la sfarsitul anului trecut a ucis o contesa italiana in locuinta acesteia din Torino si dat in urmarire internationala a fost prins la Galati. Pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile in vederea extradarii. Doru Preda, de 36 de ani, fusese dat in urmarire prin Interpol sub acuzatiile de omor calificat si talharie in forma agravanta. Potrivit presei italiene, contesa Italia Viglino Cibrario a fost gasita moarta la 16 decembrie 2005, in garajul locuintei sale din Crocetta, un cartier select din Torino.

×
Subiecte în articol: observator