x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalul in serie a fost prins la Buşteni

Criminalul in serie a fost prins la Buşteni

de Violeta Fotache    |    17 Noi 2007   •   00:00
Criminalul in serie a fost prins la Buşteni

Apariţia in presă a informaţiilor despre tănărul căutat de poliţie, ca principal suspect de comiterea mai multor omoruri, a făcut posibilă prinderea lui la Buşteni.



Apariţia in presă a informaţiilor despre tănărul căutat de poliţie, ca principal suspect de comiterea mai multor omoruri, a făcut posibilă prinderea lui la Buşteni.

Patronul unei stăne din Piatra Arsă a văzut fotografia suspectului intr-un ziar şi l-a recunoscut pe cel care se refugiase de două zile la ferma de animale a unui localnic, Sorin Urzică, alias "Florin din Huşi". Cel despre care procurorul-"pensionar" Sorii Nicolae din Ploieşti n-a vrut să scoată un cuvănt la presă, pentru că jurnaliştii ar strica ancheta, a fost, iată, prins cu ajutorul ziariştilor ieri-dimineaţă, in jurul orei 7:30. "L-am capturat la o stănă de pe raza oraşului in cartierul Piatra Arsă, am primit informaţii de la un localnic care a văzut poza suspectului intr-un ziar şi după toate semnalmentele el era. Nu a opus rezistenţă şi a negat totul, nu a recunoscut nimic", a declarat comisarul Cristian Iordache, şeful Poliţiei Buşteni.


SUSPECT DE TREI CRIME. Tănărul de 26 de ani, din Huşi, era dat in urmărire generală pentru săvărşirea a două crime, una la Ploieşti la 2 noiembrie, cealaltă la 18 octombrie, in localitatea 23 August, din judeţul Constanţa. Ambele omoruri au fost comise cu toporul. Prima victimă a fost patronul unei firme piscicole, la care "Florin din Huşi" era angajat, crimă pentru care deja a fost emis mandatul de arestare. A doua victimă a fost un tănăr de 20 de ani din Sighetu Marmaţiei, angajat cioban la o stănă din Ploieşti, care l-a găzduit căteva zile pe cel care avea să-i zdrobească ţeasta cu toporul.


A RECUNOSCUT DOUÃ.... La reţinere, suspectul a strigat: "Ce am făcut, Doamne? Mai bine impuşcaţi-mă! Nu am făcut nimica, nu am omorăt pe nimeni!". El a fost dus la Ploieşti pentru a fi audiat de anchetatori. Potrivit surselor noastre, Urzică a recunoscut ambele omoruri de care a fost intrebat. "Recunosc. I-am omorăt. Da’ eram băut şi supărat că n-au vrut să-mi dea bani. Acu’ imi pare rău de ce-am făcut!", a declarat "Florin din Huşi" anchetatorilor ploieşteni. Pe amăndoi bărbaţii i-a omorăt in somn, cu topoarele victimelor. Ieri după-amiază el a fost transportat la Constanţa pentru audierea necesară punerii in executare a mandatului de arestare emis in lipsă. El mai este suspectat şi pentru uciderea Cătălinei Căprariu, o fostă bucătăreasă la Restaurantul Turist din staţiunea Neptun, crimă comisă in urmă cu un an, la bariera de tren din staţiunea Olimp.




×
Subiecte în articol: observator