x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doctorul Irinel Popescu: Coordonatorul echipei de prelevare m-a sunat şi mi-a spus: "Ne-am prăbuşit!"

Doctorul Irinel Popescu: Coordonatorul echipei de prelevare m-a sunat şi mi-a spus: "Ne-am prăbuşit!"

de Agerpres    |    20 Ian 2014   •   20:04
Doctorul Irinel Popescu: Coordonatorul echipei de prelevare m-a sunat şi mi-a spus: "Ne-am prăbuşit!"

Prof. dr. Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, a declarat luni la un post de televiziune că a vorbit de trei ori cu dr. Radu Zamfir, coordonatorul echipei de prelevare.

"Prima dată am vorbit chiar când avionul s-a prăbuşit. şocat, a spus că "ne-am prăbuşit", a afirmat prof. dr. Irinel Popescu, care a precizat că dr. Zamfir i-a spus că nu are "repere". Prof. dr. Irinel Popescu a afirmat că echipa plecase pentru prelevarea ficatului de la un donator din Oradea. "Sunt foarte afectat, este echipa noastră de prelevare", a mai spus Popescu.

Un avion care transporta o echipă medicală s-a prăbuşit, luni, într-o zonă împădurită din județul Cluj, între Abrud şi Câmpeni. Cele şapte persoane aflate la bordul aeronavei sunt în viață. Potrivit unor surse, la manşa avionului se afla pilotul bucureştean Adrian Iovan.

×
Subiecte în articol: doctor irinel popescu avion prăbuşit cluj