x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eduard Leancă, câştigătorul de la "Vreau să fiu vedetă", lansează un nou album

Eduard Leancă, câştigătorul de la "Vreau să fiu vedetă", lansează un nou album

29 Sep 2008   •   00:00

Mamitzu Production, casa de producţie tv care realizează emisiunea "Vreau să fiu vedetă", transmisă de Antena 1, lansează cel de-al doilea album al lui Eduard Leancă, primul câştigător al concursului, "Edi şi prietenii lui", toate încasările rezultate din vânzări urmând a merge într-un cont la care el va avea acces la împlinirea vârstei de 18 ani



Mamitzu Production, casa de producţie tv care realizează emisiunea "Vreau să fiu vedetă", transmisă de Antena 1, lansează cel de-al doilea album al lui Eduard Leancă, primul câştigător al concursului, "Edi şi prietenii lui", toate încasările rezultate din vânzări urmând a merge într-un cont la care el va avea acces la împlinirea vârstei de 18 ani. "Edi este cea mai mare realizare a noastră, un pariu câştigat de Mamitzu Production, demonstrând că poţi deveni vedetă autentică dacă ai talent, indiferent de vârstă", afirmă Monica Mihai, cea care conduce casa de producţie tv. "Primul său album s-a vândut în doar câteva zile. De aceea am decis să lansăm acum «Edi şi prietenii săi». Albumul cuprinde pe lângă piesele de referinţă ale lui Edi, la care au participat mari interpreţi de muzică populară precum Niculina Stoican, Nicoleta Voica, Gelu Voicu şi Cornelia şi Lupu Rednic, şi trei melodii care au fost cântate în emisiunile precedente împreună cu Felicia Filip, Pepe şi doi dintre colegii de podium, Mario Galăţanu şi Ana Maria Tomoioagă."
Voce de înger. "Edi trăia anul trecut într-un centru pentru nevăzători din Buzău", povesteşte Ana-Maria Danu, producătoarea emisiunii. "L-am descoperit timid, retras într-un colţ al clasei unde doamna Ciurea, profesoara sa de muzică, ne-a adus pentru a ne arăta un copil talentat! Nu vorbea mai deloc, dar când profesoara şi-a potrivit arcuşul şi a început să cânte Edi s-a trasformat: avea o voce de înger! Ne uitam la trupul lui firav şi nu înţelegeam de unde venea atâta forţă. Anul acesta Edi a ajuns în Mexic, unde a avut loc o intervenţie constând în implant cu celule stem, în urma căreia el a început să zărească lumina şi umbrele. Iar echipa de la Mamitzu Production a realizat primul său album, care s-a bucurat de succes."
La sfârşitul lunii octombrie, Edi, care este acum elev la o şcoală pentru copii cu deficienţe de vedere din Bucureşti, va pleca în Belgia pentru o nouă intervenţie chirurgicală. Medicul Alfred Sapse, cel care l-a operat în Mexic, speră să îi poată redea, de această dată, parţial vederea. Despre Edi, Niculina Stoican spune: "Mi-a transmis o durere şi o neputinţă. Neputinţa de a fi matur şi a nu putea face nimic pentru durerea lui şi o durere pentru că eu sunt mamă şi orice copil din jur îl raportez la copilul meu. Dar el m-a învăţat să mă port firesc, să zâmbesc atunci când cântăm, pentru că el m-a făcut să înţeleg că el este impacat, că se bucură atunci când este pe scenă. Am fost îngenuncheată de Edi şi tot Edi m-a ridicat!".
Candoare. Felicia Filip afirmă despre Eduard Leancă: "Am simţit că am alături un coleg cu care am lucrat foarte mult, fără să avem vreodată un moment dificil. Pare un om care a avut în spate o bogată carieră şi nu un copil care cântă doar de câţiva ani. Are o prezenţă scenică extraordinară!". "Edi m-a frapat cu candoarea şi blândeţea lui, m-a cucerit cu talentul, cu vocea lui nemaipomenită. M-a uimit că poate cânta melodii din orice zona geografică cu melismele specifice zonei. Nici artiştilor profesionişti nu prea le reuşeşte să facă asta", crede Nicoleta Voica.

×
Subiecte în articol: mass-media