x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetita disparuta - Aniversare fara Roxana

Fetita disparuta - Aniversare fara Roxana

de Andreea Sminchise    |    23 Noi 2006   •   00:00

Roxana Iakab a disparut din fata blocului in care locuia la 4 noiembrie. De atunci, pentru familia fetitei s-au scurs 19 zile de disperare si speranta. Astazi, micuta lor implineste 5 ani. Acasa, spun parintii, o asteapta un tort mare si multe cadouri.

Pentru anchetatori, principala ipoteza de lucru este rapirea. Desi investigatiile au avansat, fetita nu a fost inca gasita. In urma cu o saptamana au inceput testarile cu detectorul de minciuni. 15 persoane, prin-tre care si parintii fetitei, au trecut prin testul poligraf.

Marius Kramer, tatal Roxanei, a anuntat chiar si o recompensa de 10.000 de euro, insa pana acum, sustine el, nu l-a contactat nimeni. Mama a mers si la clarvazatori, dar ceea ce i-au spus acestia a aruncat-o din nou in bratele disperarii. "Recompensa a fost anuntata fara ca noi sa stim. Cat despre oamenii cu puteri extrasenzoriale, e alegerea parintilor sa foloseasca ce cai vor, dar cred ca in acest fel alearga dupa naluci si isi fac rau singuri", a declarat comisarul-sef Florea Oprea, adjunctul IJP Brasov. Parintii spera inca intr-o minune si o asteapta pe Roxana acasa, ca sa-i serbeze ziua de nastere. "I-am cumparat cadouri si ii facem si tort...", spune tatal. "Speram ca cine a luat-o sa ne-o aduca inapoi teafara si sa se poata bucura de petrecerea de ziua ei. Noi o asteptam..."

×
Subiecte în articol: observator