x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator HALUCINANT. Fotomodel din Italia, despre români: Elemente urât mirositoare, lipsite de educaţie, curve fără ruşine. VĂ EXTERMIN!

HALUCINANT. Fotomodel din Italia, despre români: Elemente urât mirositoare, lipsite de educaţie, curve fără ruşine. VĂ EXTERMIN!

18 Iul 2014   •   09:20
HALUCINANT. Fotomodel din Italia, despre români: Elemente urât mirositoare, lipsite de educaţie, curve fără ruşine. VĂ EXTERMIN!

Mesaj rasist de o duritate extraordinară făcut de un fotomodel din Italia. Michela Bartolotta, în vârstă de 18 ani, a făcut aceste afirmații pe Facebook, în cursul zilei de luni, 14 iulie. Tânăra a spus despre poporul român că este format din "curve fără ruşine, femei deprimate care au grijă de bătrâni şi alte elemente urât mirositoare".

În final, tânara a afirmat că "mai devreme sau mai târziu, vă extermin". Mesajul ei a stârnit indignare în presa din Padova, locul de origine al fetei, mai multe persoane considerând-o nazistă pe Bartolotta, scrie activenews.ro.

"Eu şi poporul român nu ne vom înţelege: cu curve fără ruşine, femei îngrijitoare deprimate şi alte elemente urât mirositoare, lipsite de civilizaţie şi educaţie. Mai devreme sau mai târziu, vă extermin", este mesajul lui Michela Bartolotta.






×