x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În valul de violenţe ale huliganilor veniţi din Ungaria, UDMR a văzut doar “atitudini antimaghiare” ale românilor

În valul de violenţe ale huliganilor veniţi din Ungaria, UDMR a văzut doar “atitudini antimaghiare” ale românilor

08 Sep 2013   •   13:46
În valul de violenţe ale huliganilor veniţi din Ungaria, UDMR a văzut doar “atitudini antimaghiare” ale românilor

UDMR Covasna a sesizat FIFA privind "atitudini antimaghiare" la meciul România - Ungaria, cu referire la faptul că suporterii români au scandat "ca maghiarii să părăsească ţara".

Serviciul de asistenţă juridică pentru minorităţi "Mikó Imre" din cadrul UDMR Covasna a trimis o scrisoare preşedinţiei FIFA în care atrage atenţia asupra unor "atitudini antimaghiare" la meciul România-Ungaria, disputat, vineri, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Semnatarii scrisorii, respectiv preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean, preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, totodată, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, şi deputatul Marko Attila îşi exprimă regretul că "din nou" trebuie să apeleze la FIFA din cauza unor suporteri români care au dat dovadă de "atitudini antimaghiare".

"Din păcate nu este vorba de cazuri izolate, ci în ultima perioadă a devenit o obişnuinţă ca la meciurile de fotbal să se scandeze ca maghiarii să părăsească ţara", se subliniază în scrisoarea citată de Mediafax.ro.


 


 


 


 


 


 

 

 

×
Subiecte în articol: huligani Ungaria fotbal