x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCREDIBIL! Fostul director al Spitalului Negreşti a murit chiar în faţa unităţii medicale pe care a condus-o

INCREDIBIL! Fostul director al Spitalului Negreşti a murit chiar în faţa unităţii medicale pe care a condus-o

13 Iul 2015   •   13:54
INCREDIBIL! Fostul director al Spitalului Negreşti a murit chiar în faţa unităţii medicale pe care a condus-o

Fostul director al Spitalului Orăşenesc Negreşti, Claudiu Ionescu, a murit luni, după ce a suferit un atac de cord în plină stradă şi s-a prăbuşit chiar în faţa unităţii medicale pe care a condus-o.

Bărbatul a fost resuscitat de cadrele medicale sosite la faţa locului, însă acestea nu au putut face nimic pentru salvarea vieţii fostului director.

"A fost solicitat un echipaj al Ambulanţei Negreşti şi a fost trimis şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă pentru a-i acorda pacientului primul ajutor. În ciuda eforturilor cadrelor medicale de a salva viaţa bărbatului, a fost declarat decesul", a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, citata de Agerpres.

Claudiu Ionescu era cunoscut cu afecţiuni cardiace. El a condus Spitalul Negreşti până în anul 2011, când Guvernul Boc a decis închiderea unităţii medicale, pe motiv că aceasta este neperformantă. De atunci autorităţile nu au mai reuşit redeschiderea spitalului.  

×