x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

14 Mai 2006   •   00:00

Picat din cer - Bulgare de gheata de 15 kilograme


Un bulgare de gheata care cantarea aproximativ 15 kilograme a distrus acoperisul grajdului unui satean din comuna vranceana Valea Sarii, transmite Rompres. Localnicul spune ca, in momentul in care a cazut bulgarele de gheata, cerul era senin, iar termometrul arata aproximativ 20 de grade Celsius.

Emil Boc - Guvernul va fi restructurat


Presedintele PD, Emil Boc , a anuntat ieri ca Guvernul va fi restructurat, astfel incat numarul de ministere sa fie egal cu cel existent in Executivele statelor UE. Boc a sustinut ca Alianta si-a luat angajamentul restructurarii guvernului inca din decembrie 2004. Legat de data acestei restructurari, Boc a raspuns ca acest lucru trebuie realizat "pe masura ce se confirma integrarea Romaniei in UE".

Eurociobani - Transhumanta doar pe baza de documente


Transportul oilor cu autovehiculele mai mult de opt ore pe zi va fi interzis dupa integrare, pentru ca animalele ar fi supuse unui stres prea mare, informeaza Rompres. Ioan Agafitei, presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare, a declarat, la Timisoara, ca, dupa momentul integrarii, ciobanii vor putea practica transhumanta doar in baza unor documente. "Ciobanii trebuie sa aiba foaie de parcurs, certificat sanitar-veterinar, sa anunte haltele unde se opresc cu animalele si cate ore merg", a precizat Agafitei.

×
Subiecte în articol: observator