x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

05 Mar 2006   •   00:00

5 martie 2006

Pasul Tihuta - Circulatia a fost blocata


Traficul rutier a fost blocat aseara in Pasul Tihuta din cauza viscolului puternic, informeaza Rompres. Masura ramane in vigoare pana la imbunatatirea vremii. Zeci de masini au fost nevoite sa se intoarca din drum pentru a nu ramane blocate in trafic.

Valea Jiului - Minerii nu-si pierd facilitatile


Minerii din Valea Jiului si colegii lor, care s-au pensionat, vor beneficia si in 2006 de facilitati la plata energiei electrice, a agentului termic, precum si de subventionarea biletelor de odihna si tratament, la nivelul celor din anul precedent, a declarat ieri presedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lakatos. Liderul sindical sustine ca ministrul Seres a acceptat si programul de investitii la CNH, pe urmatorii trei ani. Investitia se ridica la 30 de milioane de euro.

Revolutionar - Operatie de cataracta fara traumatisme


Pacientii suferinzi de cataracta au acum sansa de a renunta la ochelari, fara efecte secundare, cu implantul de cristalin artificial Acrysof ReSTOR. Acest lucru este posibil printr-o procedura relativ simpla, care dureaza 15 minute, dupa care pacientul poate sa mearga acasa sau chiar la serviciu, fara probleme. Interventia costa aproximativ 1.000 de euro. (Andrada Floria)

Arad - Pensionarii au dansat la Balul Martisorului


Peste doua sute de pensionari aradeni au participat, vineri dupa-amiaza, la cea de-a VI-a editie a Balului Martisorului. Atmosfera a fost intretinuta de orchestra pensionarilor, participantii la bal demonstrand ca, desi anii au trecut, nu au uitat pasii de dans. (Rompres)

Suceava - Traficul rutier ar putea fi oprit


Traficul rutier in zona de munte a judetului Suceava ar putea fi oprit temporar in Pasul Magura - intre Vatra Dornei si Bistrita si Pasul Mestecanis - intre Cimpulung Moldovenesc si Vatra Dornei intrucat, din cauza viscolului, utilajele elibereaza carosabilul doar pentru putin timp.

Galati - Accident mortal la Mittal Steel


Un muncitor si-a pierdut viata intr-un accident de munca produs ieri la Uzina cocso-chimica de pe platforma siderurgica din Galati, transmite Mediafax. Victima accidentului, Ion Danaila (43 de ani), era angajata la Bateria numarul 4 a uzinei.

ARO Campulung - Primul IMS, scos la licitatie


Primul autoturism fabricat in Romania - IMS 57 - va fi scos la licitatie de conducerea Uzinei ARO, urmand ca din banii incasati sa mai fie achitate o parte din salariile restante, informeaza Rompres. Conducerea uzinei din Campulung-Muscel se asteapta sa obtina un pret destul de mare pe autoturism.
×
Subiecte în articol: observator