x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 mai 2024. Gemenii vor să ia o pauză. Racii sunt în centrul atenției. Leii se conectează cu natura

Horoscop zilnic, 28 mai 2024. Gemenii vor să ia o pauză. Racii sunt în centrul atenției. Leii se conectează cu natura

de Moira Dună    |    27 Mai 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 28 mai 2024. Gemenii vor să ia o pauză. Racii sunt în centrul atenției. Leii se conectează cu natura
Sursa foto: Hepta

Horoscop 28 mai 2024. Berbecii și Fecioarele socializează, Taurii și Scorpionii trebuie să fie echilibrați, Săgetătorii sunt energici, Capricornii încrezători, Vărsătorii se conectează cu prietenii iar Peștii acționează.

Berbec

Fii deschis la toate posibilitățile pe care le aduce ziua. Vei fi surprins de oportunitățile incredibile care îți apar atunci când încetezi să judeci oamenii și acțiunile lor. Acesta este un moment pentru a fi plin de umor și sociabil. Păstrează lucrurile ușoare și amintește-ți să păstrezi o perspectivă sănătoasă asupra oricărei situații. Fii atent la cuvinte.

Taur

Asigură-te că există o cantitate egală de a da și de a lua. Uneori, când iubești pe cineva, vrei doar să continui să oferi și să dai pentru a-ți demonstra dragostea incredibilă. Nu te epuiza deoarece menținerea sănătății este esențială. Păstrează un echilibru între a da și a primi.

Gemeni

Astăzi vrei doar să te oprești și să te odihnești. Meriți o pauză, așa că acum distrează-te. Deși de multe ori există mai multă distracție în cifre, realitatea actuală a distanțării sociale traduce acest lucru în teleconferințe și petreceri online, așa că planifică în consecință. Cu cât împărtășești mai mult din tine cu ceilalți, cu atât vei câștiga mai mult respect.

Rac

Nu lăsa lucrurile să te deranjeze. Ai încredere că ești pe drumul cel bun. Voința ta puternică și obiceiurile neregulate se vor dovedi destul de eficiente în această zi indecisă. Este oportunitatea ta să iei frâiele de unde le-au lăsat alți oameni. Dacă asta te pune în centrul scenei, te descurci bine. Știi exact ce să spui.

Leu

Trăiește pe un câmp larg deschis astăzi. Alege niște flori sălbatice și pune-le într-o vază pe masa din bucătărie. Dacă nu poți să ieși din casă sau să mergi dincolo de curtea din spate, ocupă-te de grădină. Lucrurile mici pot aduce soare și speranță într-o situație de stagnare. Curăță mintea de dezordinea inutilă și deschideți-o către noi posibilități. Natura rămâne cel mai bun prieten al tău.

Fecioară

Atinge energia electrizantă a unei zile care încurajează interacțiuni și activități sociale sigure și adecvate. Veți găsi o mulțime de oxigen pentru a-ți menține focul intern. Preia conducerea și alții te vor urma cu nerăbdare. Acordurile din tine vor rezona cu planurile mai mari pe care le-ai pregătit în secret în mintea ta de ceva timp.

Balanță

Contactul social poate fi limitat la conversații zoom dar factorii de risc și recompensă sunt încă în joc. De la eliminarea distanțării sociale, mitul „străinului periculos” se referă mai mult la frica de necunoscut decât la amenințarea fizică iminentă. Asumându-ți acest risc astăzi, poți fi răsplătit cu o experiență minunată. Oricum, vei fi în siguranță și sănătos.

Scorpion

Ține-ți mintea și inima deschise la tot ce este posibil atunci când ai încredere în tine și în munca pe care o faci. Stăpânirea unei abilități vine atunci când ai curajul să o duci mereu la nivelul următor. Ia în considerare diferite domenii din viața vtacare necesită mai multă încredere în acest moment. Echilibrează curajul cu bunul simț.

Săgetător

Laturile masculine și feminine ale personalității tale ar trebui să funcționeze bine astăzi. Cheia este să menții energia în mișcare. Încearcă să nu stagnezi cu privire la nicio problemă. Folosește-ți cuvintele și abilitățile de îngrijire pentru a alina grijile celorlalți. Dirijează-ți în mod activ energia spre exterior cu sensibilitatea tandră pe care o ai în interior. Forța interioară este una dintre cele mai valoroase resurse ale tale.

Capricorn

Există putere în cuvintele tale astăzi, împreună cu multă încredere. Lucrurile s-ar putea să se miște rapid, dar ai puterea și prospețimea minții de a ține pasul. Poți profita de oportunități mari atunci când faci echipă cu alții. În timp ce adăpostirea în siguranță tinde să limiteze contactul social, poți totuși să-ți arăți cu mândrie ținuta elegantă prin videoclipuri sau fotografii postate pe rețelele sociale.

Vărsător

Aceasta este o zi bună pentru a ieși la aer pentru o perspectivă proaspătă, nouă asupra unei situații. Nu zăbovi asupra lucrurilor. Ține capul sus. Ridică telefonul și sună un prieten apropiat cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. S-ar putea să fie multe de făcut. În vremuri de incertitudine globală, trebuie să ne amintim importanța menținerii contactului cu vechii prieteni.

Pești

Nu aștepta ca altcineva să facă prima mișcare. Neliniștea arzătoare din interiorul tău este un semn clar că lucrurile trebuie să se întâmple. Nu mai aștepta să potolești această sete de aventură. Sunt lucruri importante de realizat, așa că acționează. Deleagă sarcini altora, fie acasă, fie de la distanță, pentru a accelera procesul. 

×