x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

29 Oct 2005   •   00:00
TRENURI. Circulatia trenurilor va fi adaptata la ora de iarna incepand cu data de 30 octombrie, fara a fi prevazute modificari ale mersului trenurilor. Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 29 spre 30 octombrie, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Toate trenurile care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4:00 vor pleca la orele stabilite in mersul trenurilor dupa noua ora a Europei Orientale.

ENERGIE IEFTINA. Termenul de depunere a documentelor pentru pastrarea abonamentului de tip social la energia electrica a fost prelungit cu o luna si jumatate, pana la 15 decembrie. Din 1 noiembrie pot beneficia de acest tip de tarifare doar abonatii care au un venit mediu lunar net pe membru de familie mai mic sau egal cu salariul mediu pe economie, care a fost in august de 734 lei noi (7.340.000 lei vechi).

BUCURESTI. Guvernul a aprobat in sedinta de joi indicatorii tehnico-economici pentru construirea, in Bucuresti, a unui centru administrativ destinat producerii si valorificarii placilor cu numere de inmatriculare, evidenta vehiculelor, permise de conducere si examinare auto. Centrul, ale carui lucrari vor fi finalizate in 2007, va fi amenajat intr-o cladire care are o structura partial realizata, situata pe Soseaua Pipera, din Sectorul 2.

BASCHET CU ETHAN HAWKE. Cativa elevi ai Scolii 141 din Ferentari au jucat ieri baschet cu celebrul Ethan Hawke. Actorul a luat si loc intr-o banca a scolii si a explicat presei de ce isi petrece Halloween-ul la Bucuresti anul acesta. Insotitorul sau si, totodata, motivul pentru care Ethan s-a aflat timp de jumatate de ora la o scoala din Sectorul 5 al capitalei este Leslie Hawke, mama lui.

NOROC DE SINUCIGAS. Un bucurestean care s-a aruncat ieri in fata unei garnituri de metrou, incercand sa se sinucida a scapat doar cu rani usoare. Stefan M., in varsta de 33 de ani, a declarat politistilor ca a auzit "niste voci" care i-au spus sa se arunce in fata trenului.

FONDURI PENTRU COSTINESTI. Turneul Laureatilor, eveniment de promovare si prezentare a tinerilor muzicieni laureati in cadrul ultimelor doua editii ale Concursului International de Muzica Jeunesses Musicales Bucuresti, aduna fonduri pentru salvarea Costinestiului. Pana acum, muzicienii au adunat peste 120.000.000 lei. (C.O.)

SALARII INGHETATE. FMI a cerut blocarea salariilor bugetarilor in 2006, o data cu reluarea solicitarilor pentru o constructie bugetara cu deficit zero sau excedent. Conditiile sunt inacceptabile pentru partea romana, au declarat surse din Ministerul Finantelor.
×
Subiecte în articol: observator