x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

22 Sep 2005   •   00:00
PORTURI INCHISE. Porturile Constanta si Midia au fost inchise ieri din cauza vantului foarte puternic, iar toate navele aflate in porturile maritime au primit avize de inrautatire a vremii, a declarat seful Port Control, Emil Gusa. (Mariana Craciun)

INFRASTRUCTURA. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a hotarat inchiderea sau restrictionarea circulatiei pe unele drumuri nationale, din cauza caderilor de precipitatii. Pe DN 1B Podul Bucov, circulatia traficului greu se desfasoara deviat prin Urziceni sau prin Boldesti-Scaieni. A mai fost deviata circulatia pe DN 67 Horezu-Rm. Valcea, DN 73D Mioveni si DN 2M Focsani-Andreiasu. Ieri a fost intrerupta si circulatia feroviara Bucuresti-Giurgiu. (Elena Stan)

PLOIESTI. Ploile abundente din ultimele zile au cauzat marti noapte inundarea a 51 de strazi din municipiul Ploiesti. Totodata, paraul Dambu s-a revarsat, iar lipsa sistemului de canalizare a determinat inundarea gospodariilor din zonele Bereasca, Pictor Rosenthal si Dorobantu. Pompierii si reprezentantii administratiei locale au evacuat 28 de persoane.

VICTIMA. Un barbat din comuna prahoveana Albesti-Paleologu a murit inecat, in noaptea de marti spre miercuri, intr-un sant plin cu apa de ploaie. Potrivit IJP Prahova, Sandu Lazar era in stare de ebrietate. Barbatul a cazut intr-un sant plin cu apa de ploaie si a zacut acolo timp de patru ore.

BILANT. Precipitatiile inregistrate in ultimele doua zile au afectat 160 de localitati, au inundat peste 750 de case si au determinat evacuarea a 83 de persoane, potrivit datelor prezentate ieri de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga. Ploile au provocat pagube in judetele Arges, Buzau, Calarasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Olt, Ilfov, Prahova si Teleorman, dar si in municipiul Bucuresti. A fost consemnat si decesul prin inec al unui localnic din Curtea de Arges.

MARACINENI. Un muncitor a murit, iar un altul a fost grav ranit, in urma a doua accidente de munca produse, ieri, pe santierul amenajat la Maracineni. Primul accident a avut loc inaintea vizitei presedintelui Traian Basescu. Un muncitor a fost prins intre doua utilaje de pe santier si strivit, medicii neputand sa-l mai salveze. Cel de-al doilea accident a avut loc la aproximativ jumatate de ora dupa vizita in zona a sefului statului.

×
Subiecte în articol: observator