x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

06 Noi 2006   •   00:00
BEBELUSUL RAPIT. Femeia acuzata ca ar fi rapit un bebelus in varsta de doua luni din Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova a fost trimisa in judecata pentru lipsire de libertate in mod ilegal. Sotul tinerei inculpate a fost scos de sub urmarire penala.

MINERIADA 1990. Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este asteptat astazi la sectia militara a Parchetului Instantei Supreme, pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Desi Iliescu a fost citat de mai multe ori, ultima sa intalnire cu procurorii a avut loc in luna mai.

PROTEST COLTEA. Grupul Civic Bucuresti a cerut oprirea demolarii Policlinicii Coltea si a anuntat organizarea unui miting de protest pentru data de 19 noiembrie.

COMPLOT. Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Parchetul Curtii de Apel Bacau cu privire la 14 cereri false de demisie ale unor magistrati bacauani. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca magistratii ale caror nume erau mentionate nu aveau intentia sa se retraga din magistratura.

CRIMA. Principalul suspect in cazul rapirii si mortii unui copil din Botosani a fost gasit si internat in spital sub paza. In subsolul blocului in care locuieste Ioan Lazar politistii au gasit hainele cu care fusese imbracat copilul, precum si ochii acestuia.

DISPARITIE. O fetita in varsta de 5 ani din localitatea brasoveana Hoghiz a disparut ieri din fata blocului. Minora iesise la joaca, dar nu s-a mai intors. Politia a inceput cautarile.

POLUARE. In cursul diminentii de ieri, a fost observata pe Dunare o pata de petrol de aproximativ 300-400 de metri, in zona orasului Oltenita. Pentru a evita o posibila patrundere a apei contaminate in sistemul de alimentare a orasului, pomparea a fost intrerupta timp de o ora.

ACTIUNE ANTIDROG. Politistii antidrog impreuna cu trupele speciale SIAS si SPIR au perchezitionat simultan 12 resedinte ce apartineau unor persoane cunoscute in lumea interlopa bucuresteana, membre ale unei retele internationale de trafic de droguri. Sapte persoane au fosat arestate preventiv, iar alte 11 sunt cercetate in stare de libertate.

LOTO 6/49. Numerele castigatoare de aseara sunt 25, 47, 42, 43, 29, 5. Marele premiu a ramas necastigat, reportul fiind de 2.536.506 RON. La categoria a II-a au fost 6 castiguri a cate 33.092 RON fiecare, iar la categoria a III-a, 443 a cate 672 RON. Numarul de la Noroc a fost: 5064968.

×
Subiecte în articol: observator